Seega osutusid valedeks kuuldused, et nii nagu Daimler-Chrysler lõpetab Plymouthi ja General Motors Oldsmobile tootmise, lõpetab Ford Mercury firamärgiga autode tegemise, teatab Detroit News. Ford eitab neid kuuldusi, ja alusega, sest nende väitel on Marauder '03 on parim auto Mercury ajaloos.

1963. kuni 1965. aastani loeti Mercury autosid Detroidi autode seas võimsaimate rivvi kuuluvaks, kirjutab Cars.com. Esimesed Marauderid lasti turule Montcairi ja Monterey täiustatud variandina. Maraudeli nime all ehitati ka võistlusauto, mida tol ajal juhtis praegune teleseriaali Hawai Five-0 peakangelane Jack Lord.

Uues Marauderis on midagi omaaegsest sedaanist Chevrolet Caprice, mis kunagi oli ostjate seas ülinõutav. Ostjatele meeldis tema tagasihoidlik välimus ja ülihead sõiduomadused. Arvestades Capice valmistamise kogemusi ja oma ajalugu, otsustaski Fordi kontsern luua uue Marauder '03.

Viimase aluseks on võetud suur sedaan Mercury Grand Marquis. Auto sai võimsama vedrustuse, suuremad rattad ja Ford Mustang Cobra 4,6liitrise V8 mootori. Nii nagu omal ajal Impala SSi, toodetakse ka Marauder '03 ainult musta värvi.