Esimese finaalsõidu Solution F autodel võitis stardist paremini minema saanud Mattias Ekström. Teises sõidus oli ROC buggyl parem Schumacher ja otsustavas sõidus, mis toimus taas Solution F autodel, võitis Ekström. Schumacher keeras oma auto viimases kurvis risti, aga oli ka ilma selle eksimuseta sõitu kaotamas.

Poolfinaalidesse jõudsid Schumacherile ja Ekströmile lisaks ka Sebastien Bourdais ning Andy Priaulx. Bourdais jäi oma poolfinaalis alla Schumacherile ja Priaulx sõitis rajalt välja, kaotades Ekströmile.

Kaheksakümnendatel alguse saanud Race of Champions (ROC) oli algselt mõeldud rallisõitjate vahelise mõõduvõtmisena, hiljem hakati sellele kutsuma ka teiste mootorispordialade tippe.

Rahvuste arvestuses võitis karika Saksamaa (M. Schumacher, S. Vettel) kes oli finaalis parem Soomest (H. Kovalainen, M. Grönholm).

Sakslastel õnnestus finaalis koguni kahe üllatusega hakkama saada — Kovalaineni ja Schumacheri sõidus suretas seitsmekordne F1 maailmameister stardis auto välja ja kaotas. Vetteli ja Grönholmi mõõduvõtt Ford Focus WRC-autodel lõppes aga Vetteli võiduga, kes oli oma “tööautol” sõitnud soomlasest kiirem.