Televiisorite pidev arendamine ja sellest tulenevalt õhemad ekraanid on viinud tootjad olukorda, kus korraliku heli saavutamine tavalisest flat-screen tüüpi telerist on väga keeruline. Asi on nii kaugele jõudnud, et tihtipeale pakutaksegi teleriga kaasa eraldi kodukinosüsteemi ning ekraanil endal polegi kõlareid küljes. Kui oled soetanud mõne teleri, millel on integreeritud helisüsteem ja see ei rahulda su vajadusi, siis on Philips välja tulnud eriti hea ja mõnusa kodukinosüsteemiga — Philips 5.1 3D Blu-Ray.

Ilmselgelt ei tohiks ka suuremas ruumis sellel süsteemil võimsusest puudu jääda — pakutakse tervelt 1000W RMS võimsust. See on piisav, et kätte saada filmist kõik heliefektid. Parima elamuse saamiseks on kasutusel Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS Digital Surround, DTS-HD Master Audio ja Dolby Digital 5.1 tehnoloogia, mis edastakse kuulajale kuue kõlari kaudu, millest üks on subwoofer.

Antud kodukinosüsteem ühildub ka kõikvõimalike telefonide, tahvlite ning mp3-mängijatega- läbi Bluetoothi (NFC), WiFi või hoopis kaabli abil. Rääkides liidestest, siis on antud süsteemil kõik olemas — Analoog audio (RCA), HDMI, koksiaalkaabel, LAN (võrguliides, RJ45), optiline helisignaali sisend ja USB 2.0. Kodukinosüsteem toetab ka Smart TV-d, BD-Live, DLNA-d, Simply Share ja nii nutiseadet kui juhtpulti.

Lisaks eelmainitule suudab kodukinosüsteem mängida Blu-Ray-de, toetab 3D-d, FM raadiot ning suudab mängida AVCHD, BD, BD R / BD RE, CD, CDDA, CD-R/CD-RW, DVD, DVD +R/+RW, DVD -R/-RW, SVCD, VCD plaate.

Kokkuvõtteks võib õelda, et see kodukinosüsteem suudab teha rohkemat kui vaja ning on ka mõistliku hinnaga. Kui televiisori helikvaliteet on sinu jaoks liiga kehv, siis on antud Philipsi toode just sulle mõeldud! Vaata Elementro pakkumist ning täpsemaid spetsifikatsioone SIIT