Lõplik crossoveri disain veel päris paigas ei ole, kuid selle välimus viitab kõikides oma joontes kompromissitult Lamborghini stiilile. Käesolevaks ajaks on sõelale jäänud 3 võimalikku varianti. Üks neist on ehitatud Gallardo baasile ning selle mootor on asetatud taha. Spekuleeritakse siiski, et enam tõenäoline on Audi Q7 platvormi kasutamine. Kuid milline see ka poleks, säilitab masin igal juhul oma ekstravagantsuse ja elegantsuse. Ka selle uksed hakkavad avanema Lamborghinile kohaselt üles.

Maasturi kapoti alla mahutatakse bi-turbo V10 mootor, mis peaks võimaldama sellega sõita kuni 300 km/h. Eeskätt planeeritakse auto müügiks USA-s ja Kanadas ning loodetakse, et sealsetel turgudel saab see tõeliseks bestselleriks.

Kuid ainuüksi maasturiga Lamborghini uudised ei piirdu. Mõni aeg tagasi kirjutasime, et loomisel on ka kupeekerega versioon, mis oleks 1968 aastal toodetud mudeli Espada järglane. Auto hakkaks konkutreerima selliste nimekate GT klassi masinatega nagu Ferrari 612. Hetkel on saadetud kinnitamisele 2 potentsiaalset varianti: üks baseerub Gallardo platvormile ning teine Audi S8-le. Selle täismõõdus prototüübi valmistamine juba käib.