Nüüd, Frankfurti autonäituse eel, avaldas Volkswagen informatsiooni uue põlvkonna R32 kohta. Selle 3,2-liitrine vabalt hingav V6 mootor arendab 250 hobujõudu. Tegu on jällegi kõige võimsaima Golfiga.

Kuige kiirem Golf kiirendab DSG järjestiklülitusega käigukastiga 0 — 100 km/h 6,2 sekundi jooksul. Viiekäigulist käsikasti kasutades kulub selleks 0,3 sekundit rohkem. 4MOTION nelikveosüsteemi kasutav masin suudab tippkiiruseks näidata 250 km/h.

Uue R32 tunneb juba kaugelt ära tänu vastavatel sildikestele aga ka alumiiniumsulamist radiaatorvõre ääristuse, 20 kodaraga valuvelgede, uute stangede ning tagauksel asuva väikese spoileri järgi. Tagaosas on sõidukil väike difuusor ning kaks summutiotsa.

Lisaks on autol 20 mm võrra madalam vedrustus 345 mm läbimõõduga pidurikettad ee ja 310 mm taga. Ka auto salongi sisustus vastab sportlikumale stiilile. Golf R32 Baasvarustusest leiab ka üsna ebatavalisi lisasid seda klassi autode kohta nagu näiteks kliimaseadme, rehvirõhu kontrolli ja bi-ksenoontuled.