„Kingitus toob kolledžisse järjekordse maailmaklassi professionaalse töövahendi, mille valdamisoskused kuluvad marjaks ära kõikide vähegi laialdasemat analüüsi nõudvate ülesannete juures väga paljudel erialadel,” ütles Infotehnoloogia Kolledži rektor Kalle Tammemäe toetuse kohta.

“See annetus on jätkuks mu pikaajalisele heale suhtele Infotehnoloogia Kolledžiga,” ütles SPSS Soome asepresident Harry Piela, lisades, et “ma olen väga uhke võimaluse üle toetada ITK-d nende tegevuses Eesti infoühiskonna arendamisel. Noored inimesed, kes õpivad kõrgetasemelisi statistilisi meetodeid ja modelleerimistehnoloogiaid, saavad endale oskused kasutada parimaid tööriistu oma töös edendades seeläbi kogu Eesti ühiskonda.”

IT Kolledž (ITK) võtab uue tarkvara kasutusele andmeanalüüsi sisaldavates õppeainetes (nagu Tõenäosusteooria ja matemaatiline statistika, Turu-uuringud) ja tudengitel avaneb võimalus seda kasutada oma kursuseprojektides ja muus õppetöös. Annetatud tarkvara SPSS Base’i 26 litsentsiga kaasneb samapalju litsentse 13 eriotstarbelise lisamooduli kasutamiseks ning pidevad tarkvaratäiendused ja tasuta tugiteenus telefoni teel.