Genfis esmaesitletava mudeli abiga tahab Hyundai tugevdada oma positsioone keskklassi autode müügis, s.t. C- segmendis, mis on Euroopa automüügi turgudel üks tähtsamaid segmente. Uus mudel i30 paistab silma kaasaegse disaini, hea viimistluse ja suurepärase mugavus- ning turvapaketi poolest. Lisaks pakub Hyundai i30 keskmisest enam ruumi reisijatele ja pagasile.

i30 puhul on valida kolme bensiini- ja kolme diiselmootori vahel, samuti on valikus nii manuaal- kui ka automaatkäigukastiga autod. Nii on soovijatel lihtne leida i30 mudelivalikust just oma soovidele ja vajadustele kõige paremini vastav auto.

Varasematel aegadel on Hyundai valinud oma autodele nimesid, mis on väljendanud erinevate mudelitega seostuvaid emotsioone ja väärtushinnanguid. Edaspidi kavatseb Hyundai üle minna lihtsamale ja praktilisemale süsteemile, kus erinevate mudelite nimetused väljendavad auto tehnilisi võimalusi ja mille põhimõtted on lihtsalt arusaadavad.

Nii alustab Hyundai koos i30 mudeli turuletoomisega autode tähelis-numbrilise mudelitähistuse kasutamist, millega loob ühelt poolt sideme tehnoloogia ja teisalt Hyundai korporatsiooni põhiväärtuste vahel. Hyundai väärtuste kandjana on võtmepositsioon tähel “i”, mis väljendab inspiratsiooni, enesekindlust ja kvaliteeti ja on seega tähtsaim osa Hyundai peamistest lubadustest.

Hyundai muutis 1990-aastatel kogu oma äritegevuse filosoofiat. Firma otsustas loobuda senisest odavate sõidukite valmistamisele suunatud strateegiast ja võttis eesmärgiks saavutada modernse ja kvaliteetse autotootja imago.

Hyundai eesmärgiks on muutuda endisega võrreldes ka enam inspireerivaks autotootjaks. Tänapäeval moodustab just ”soov inspireerida” ühe Hyundai märgi nurgakividest. Täht “i” väljendab seda omadust ja edastab selle sõnumi ka tarbijatele.

i30 on esimene Hyundai mudel, mis kannab oma nimes “i” tähte. Number 30 on numbriline vaste segmendi tähisele, ehk Euroopa C-segmendile.

i ja numbriliste segmendikirjete vasted Euroopa segmenditähistustele
i10 = A-segment
i20 = B-segment
i30 = C-segment
i40 = D-segment
i50 = E-segment