Kõige rohkem kasutatakse Firefox’i Soomes, Poolas ja Sloveenias, kus Tulirebase turuosa jääb 43 ja 46 protsendi vahele. Huvitaval kombel tuleb välja, et Firefox’i osakaal kasvab nädalavahetustel — ilmselt seetõttu, et kui tööd tehakse Internet Exploreriga, on koduarvutis peamiseks veebisirvijaks paljudel siiski Firefox, kirjutab Ars Technica.

Xiti avaldatud materjalidest on näha, et IE on viimase kuue kuu jooksul veebilehitsejate pirukast kaotanud 2.5 protsendise osa. Pisut on turuosa võitnud Safari ja Opera, vastavalt siis jõudnud 2.3 a 3.3 protsendini.

Xiti globaalne statistika kinnitab, et maailmajagudest levib Firefox kõige enam Okeaanias (k.a Austraalias ja Uus Meremaal), kus selle turuosa on 31.3 protsenti. Aasias seevastu ulatub avatud lähtekoodiga võrgulehitseja turuosa vaid 17.2 protsendini, olles nii kõige madalam. Aasia mitmetes osades on Firefox silmitsi IE mootoril töötava Hiina päritolu Maxthon võrgulehitseja poolt pakutva konkurentsiga.

Põhja Ameerikas langes Firefox’i turuosa märtsis 1 protsendipunkti võrra.

Vaatamata tagasilöögile Põhja Ameerikas, kasvab Firefox’i turuosa üle maailma jõudsalt ja kindlasti annab Tulirebasele veelgi hoogu juurde aasta teises pooles valmiv Firefox 3.