Fiat hakkab uut mudelit valmistama kolme- ja viieukselisena. Fiati internetilehekülje teatel on lisaks uste arvule uutel modifikatsioonidel ka veidi erinev kere kuju ja koguni veidi erinevad mõõtmed. Viieukseline variant on veidi pikem ja kõrgem. Samas on see auto oma väliskujult isegi lähemal ühemõõtmelistele masinatele kui luuksabadele.

Uus Fiat Stilo on ehitatud samale platvormile, millel valmistatakse Euroopa aasta autot Alfa Romeo 147. Kompanii enda esindajate sõnul peaksid viieukselise variandi põhimõteteks olema komfort, avarus ja ohutus, kolmeukselisel aga omapära, kvaliteet ja nauding liikumisest. Kolmeukseline modifikatsioon ongi oma üldilmelt viieukselisest tunduvalt sportlikum.

Fiat Stilo asendab konveieritel senised Bravo ja Brava. Stilole on kavandatud kaks neljasilindrilist bensiinimootorit võimsusega 103 ja 130 hobujõudu ning kaks diiselmootorit — 80- ja 110hobujõulised. Kaalumisel on ka järgmisel aastal tootmisse mineva Stilo kombi varustamine uue, 2,4liitrise Common Rail süsteemiga 170hobujõulise diiselmootoriga.