Uut autot eksponeeritakse ka 26. aprillil Tokyos kaasaegse kunsti muuseumis avataval näitusel, kirjutab AutoExpress. Uue auto on välja töötanud Ferrai vormel-1 spetsialistid Michael Shumacheri enda aktiivsel osalusel, kinnitas Ferrari president Luca Cordero di Montezemolo.

Nagu Ferrari F50l on ka Ferrari FXi kere süsinikkiust. Auto kapoti all on kuueliitrine 48klapiline 650hobujõuline V12 mootor. Sajakilomeetrilise tunnikiiruseni kiirendub masin vähem kui nelja sekundiga ja tema maksimumkiirus on ligi 350 kilomeetrit tunnis. Uuel autol on veojõu kontrollsüsteem, elektrooniliselt juhitavad amortisaatorid ABS süsteem ja süsinikmaterjalist pidurikettad. Ateljees Pininfarina välja töötatud kere on peaaegu ideaalse aerodünaamikaga ja seetõttu ei vaja masin mingisuguseidki spoilereid või antitiibu.

Uue auto ametlik esmaesitlus laiemale publikule on sügisesel Pariisi autonäitusel. Juba praegu arvestatakse, et uut autot, mille hind on üle 441.000 dollari (ligi 8 miljonit Eesti krooni) valmistatakse üldse 300 kuni 350 eksemplari.