Virtuaaljalgpalli tulises finaalmängus olid vastamisi jalgpallurid ning võrkpalli-jalgpalli meeskond. Peaauhinna — XBOX 360 konsoolide uued omanikud selgitasid omavahel Rivo Vesik/Ats Purje ja Tarmo Kink/Jean Pierre Marques Lopes, teatab XCUP pressiteenistus.

Pinget jagus terve päeva vältel. Traditsiooniliselt viidi Stereo XCUPil osalejad ning fännid kõigepealt reaalset jalgpalli vaatama Hiiu staadionile sest Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliiga 30. vooru õhtuses kohtumises pakkusid Nõmme Kalju ja Tallinna TVMK duubelvõistkonnad Hiiu staadionil tõelise väravatesaju, lüües kahepeale kokku kümme väravat.

Virtuaaljalgpalli play-offid algasid kell 20.00 kui Stereo Loungesse oli kogunenud mängijad ning nende valjuhäälsed fännid. Kohamängud kella 23.00 ajal panid lõpliku seisu paika: 3. koht Sten Siinmaa (Club Prive) ja Toomas Puur (Stereo Lounge peakokk). Teine koht pingelises finaalis, kus peale 3-1 juhtimist esimesel poolajal pidid Rivo Vesik (Rannavolle esimängija) ja Ats Purje (FC Levadia,Eesti koondis) vastu võtma 5-3 kaotuse ühismeeskonnalt koosseisus Tarmo Kink (FC Levadia, Eesti koondis) ja Jean Pierre Marques Lopes’i (JK Nõmme Kalju).

Videojalgpalliturniir STEREO XCUP peeti juba kolmandat korda mängukonsooli XBOX 360 abil ning toimumiskohaks oli Tallinnas Harju tänaval asuv Stereo Lounge, mille üks sein koosneb 22 viiekümnetollisest plasmatelerist. 16 ekraani oli kasutusel mängudeks ning ülejäänud kajastasid turniiritabeleid.

Stereo XCUP oli taas menukas ning tegevust, pinget ja mänguilu oli palju. Kiidusõnad on ära teeninud toetajad: Euronics, kes pani välja auhindadeks XBOX360 konsoolid ning Hummel kvaliteetse jalgpallivarustuse eest.