Probleemiks pole ka aeglaseks muutumine või ülekuumenemine! Pigem on protsessid, mis enamikele tahvlitele on suureks katsumuseks, uuele Dell Venue 11 Pro-le kui kerge haigutus. Venue 11 Pro on justkui sülearvuti, mis on pakendtud tahvi kehasse.

Ligi 12 mm paksune ning 850 grammine tahvelarvuti on veidikene suurem kui konkurendid, samas vaadates toote spetsifikatsiooni, tekib küsimus, kuidas üldse nii tugev riistavara 10.8-tollise ekraaniga kesta ära mahutati.

Kasutusel on Full HD ehk 1920 x 1080 ekraan, mida kohtab tahvelarvutites suhteliselt harva. Kirsina tordil on tegemist IPS ekraaniga ehk seda on võimalik jälgida nurga alt ning ekraani peegeldus on viidud miinimumini. Pildi toob kasutajani Intel GT2 graafikaart ning südameks on Intel Core i5 4210Y protsessor ja 4GB DDR3 RAM-i. Videode, filmide, piltide või dokumentide salvestamiseks on Venue 11 Pro-l kasutusel 128GB SSD ketas. Tasub mainida, et enamustes müügis olevates sülearvutites ei pruugi ükski näitaja sellise tasemeni küündida.

Operatsioonisüsteemiks on Windows ning kaamerateks on 8MB taga ning 2MP ees. Lisaks on kasutusel microUSB, Mini-HDMI port, USB 3.0, MicroSD ja veel palju muud.

Kui otsid endale sülarvuti jõudlust ning tahvelarvuti välimust, siis on Dell Venue 11 Pro just Sulle! Vaata Elementro pakkumist ning toote spetsifikatsooni SIIT

Jaga
Kommentaarid