Samas on neil tootevalikus olemas MacBook Air, mis viitab kõige õhemale sülearvutile. Kumb on kumb? Elementro pöörabki tähelepanu erinevustele!

Apple MacBook

Tegemist on kõige uuema Apple MacBook seeria sülearvutitega. Välimuselt on ta väga sarnane just MacBook Air-le, kuid siiski veidi õhem. See on saavutatud tänu uuele viisile, kuidas aku on ära mahutatud korpuse sisse — nimelt on aku õhukeste kihtidena ära jaotatud peaagu terve arvuti ulatuses. Kõige õhema arvuti tiitli nimel on ka lõivu makstud — arvuti sisendiks kui ka väljundiks on kõrvaklappide augu kõrval kõigest üks C tüüpi USB pesa. Selle kaudu on võimalik laadida arvutit, näidata videosid, ühendada USB seadmeid jms. Et seda kõike saavutada üheaegselt on vaja osta eraldi adapter.

Apple MacBook Air

Esimese seeria MacBook Air tuli turule juba 8 aastat tagasi. Tõsi, vahepeal on erinevaid uuendusi tehtud ning esialgse ja viimase Air seeria sülearvutil pole midagi ühist. Erinevalt MacBook-st on antud arvutil olemas rohkem sisendeid kui ka väljundeid ning vajadus adapteri järgi puudub. Lisaks kõrvaklappide augule ning laadimispesale on veel kasutusel kaks 3.0 USB pesa ning Thunderbolt 2 pesa (suuremal 13-tollisel versioonil on olemas ka SDXD kaardipesa).

Arvutite jõudlusest rääkides on eelis MacBook Air-l. MacBook puhul piirdub komponentide valik ainult protsessori (1.1GHz või 1.2GHz Intel Core M Broadwell) ning kõvaketta suurusega (256 või 512 GB). MacBook Air-i on jällegi võimalik valida kahes erinevas möödus (11-tolline või 13-tolline) ning ka komponentide valik on suurem. Protsessorit on võimalik valida kas 1.6 GHz Intel i5 või 2.2 GHz Intel i7 vahel, kõvakettad on vahemikus 128 GB kuni 512 GB ning RAM-i saab valida kas 4GB või 8GB. Siin kindlasti määrab arvutite suurus ka jõulduse võimalusi — MacBook on 4.2 mm õhem kui MacBook Air.

Võrreldes hinda ning saadavat toodet, siis tänase päeva seisuga on eelis MacBook Air-l. Samas kui otsid seda „kõige õhemat“ ning kerge kompromiss jõudluse osas sind ei mõrjenda on uuem MacBook just sulle loodud.

Tutvu lähemalt MacBook Air-ga ning selle soetamisvõimalustega Elementro kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid